Troldene - Breinholtgård Golf Klub | Golf.dk

Velkommen til Troldene

I Breinholtgård Golfklub har vi sat et nyt projekt i gang for de helt unge golfspillere. Golf for 4-11 årige blev tidligere omtalt som mikro-golf. Nu er de unge spillere omkring denne aldersgruppe en del af ”Troldene fra Breinholtgård”. Et navn som børnene kan forholde sig til og synes er sjovt. Træningen tager udgangspunkt i leg og vi vil ofte bevæge os ind i en troldeverden hvor vi leger os gennem træningen.

Troldenes hjemmebane

Som en del af ”Troldene fra Breinholtgård” er der altid garanti for en masse leg, sjov, hygge og selvfølgelig golf. Golfen bliver gennem forskellige spil, lege og aktiviteter leget ind sammen med masser af grin og ikke mindst et fantastisk kammeratskab. Asger Lund Nielsen, ansvarlig for troldene, fortæller, at man som Trold i Breinholtgård hurtigt bliver en del af et fællesskab fyldt med sjov, og hvor der udleveres både trolde- medlemskortkort, trolde-drikkedunke m.m. til alle børn, der har lyst til at lege med.
 
Kan du tænke dig at blive en af troldene fra Breinholtgård?

Så kig forbi Breinholtgård Golfklub. Vi mødes hver tirsdag klokken 16.30-17.30 - og de der har lyst mødes igen fredag klokken 15.30-16.30. Vi er omkring 30 børn der mødes ved flagstangen, men der kan sagtens være flere med. Så kig forbi Breinholtgård Golfklub og bliv en del af ”Troldene fra Breinholtgård Golfklub”. 

”Jeg kan godt lide når vi spiller med flødebollemaskinen eller spiller stjernegolf” Nanna 6 år.

”Det er sjovt når vi spiller rundboldgolf eller match” Nicklas 11 år.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk