Spøgelserne - Sebber Kloster Golf Klub | Golf.dk

Velkommen til Spøgelserne

I Sebber Kloster Golf Klub har vi i mange år haft fokus på de helt unge golfspillere. Golfen for 5-10 årige blev tidligere omtalt som MikroGolf. I 2020 fik vi, i samarbejde med DGU, søsat endnu mere leg, fantasi og kreativitet ind i klubbens identitet og helt ned i træningen. Nu hedder de unge spillere Spøgelserne. Et navn som børn og voksne kan forholde sig til og helt i tråd med Sebber Kloster.

Sebber Kloster spøgelserne mødes hver tirsdag kl. 17-18.30, spøgelserne er et godt sted at starte, hvis du er pige eller dreng og har lyst til at teste om golf er din nye sport. 

Spøgelsernes hjemmebane

Her i Sebber Kloster er der spøgelser…. Ikke uhyggelige spøgelser, men venlige spøgelser. De er glade, sjove, de driller, men de gør nu alt sammen i en god mening.
Oprindeligt boede spøgelserne ovre på klosteret, men nu er de flyttet herover på golfbanen og bruger det meste af deres tid på at drille alle klubbens golfspillere. Det har i sikkert oplevet, når jeres bolde bliver væk eller golfsporten på anden måde driller :-)
Sebber Kloster menes at være fra 1200-tallet, altså over 800 år gammelt. Klosteret er ikke oprindeligt en kirke, men derimod et benediktinsk nonnekloster. 

I klosteret boede der 12 nonner. For 500 år siden blev nonnerne tvunget til at flytte ud, da klosteret blev lavet om til en kirke. Men man mente i årene efter at nonnernes sjæle var blevet tilbage på klosteret, og huserede nu på klosteret som små venlige, drillende kloster spøgelser.

For 60 år siden brændte det gamle kloster ned til grunden, og siden har de små drillende spøgelser flyttet over på golfbanen. Der var ikke golfbane dengang, men landbrug, så kun dyrene en en enkelt landmand har kendt til spøgelserne, så det var først da golfbanen åbnede for 25 år siden at man opdagede, at der boede drillende spøgelser på golfbanen.

Derfor har vi altså opkaldt klubbens mindste golfspillere, efter disse små venlige, glade og sjove spøgelser som blev fordrevet fra klosteret for 500 år siden.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk