Sjov Sommergolf | Golf.dk

Glæd dig til Sjov Sommergolf

Sjov Sommergolf er golf for alle børn i hele sommerferieperioden, du behøver aldrig at have rørt en golfbold før. Danske golfklubber over hele landet tilbyder nemlig børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub. Se på kortet hvilke klubber i nærheden af dig tilbyder Sjov Sommergolf.

Kom og prøv at spille golf til Sjov Sommergolf

Mange af landets golfklubber laver sjove aktiviteter for børn i sommerferien og du er inviteret! Det eneste du skal have med er dit gode humør og tøj efter vejret. Ses vi?

 

Sjov Sommergolf er glæde, fællesskab, bevægelse, leg og masser af frisk luft og gode oplevelser. Golf kan nemlig noget helt specielt. Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, og alle på tværs af alder, køn og niveau kan takket være det særlige handicap-system spille med og mod hinanden.

 

Alle børn og unge er velkomne til at kigge forbi og få en sjov oplevelse med golf i deres sommerferie – og vi håber at rigtig mange har lyst til dette.  

 

Det er forskelligt fra golfklub til golfklub, hvad der er på programmet. Fælles er, at der er planlagt et sjovt program med en masse golf, leg, og konkurrencer. Se på kortet hvilke klubber i nærheden af dig tilbyder Sjov Sommergolf og gå på opdagelse på din lokale golfklubs hjemmeside eller ring til dem for at høre om, hvad der er på programmet hos dem.
 

Klik her og se vores oversigt over klubbernes aktiviteter uge for uge

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk