Simulatorgolf | Golf.dk

Hvem er Danmarks bedste simulator golfspiller?

 - Det finder vi ud af i slutningen af februar måned 2021, hvor vi kårer Danmarksmesteren for Damer og Herrer, samt de tre nationale vindere af SimulatorTour U25

Dansk Golf Union og Trackman har indgået et samarbejde om at udvikle et turneringstilbud til simulatorgolf i Danmark. Det drejer sig i første omgang om turneringer, som er målrettet elitespillere og ungdomsspillere i hele Danmark. Vintersæsonen 2020/2021 bliver første gang, vi afvikler nationale simulatorturneringer og er i sin form en vaskeægte verdenspremiere.

Spil med i vinterens mesterskab

DM i simulatorgolf er, som navnet antyder, en jagt på at finde Danmarksmesteren i simulatorgolf for Damer og Herrer. DM’erne bliver afviklet i slagspil uden handicap, gennem en selvstændig kvalifikationsrunde med cut og to efterfølgende finalerunder. Den samlede score i de to finalerunder afgør, hvem der kåres til Danmarks dygtigste simulatorspiller i henholdsvis Dame- og Herrerækken.


SimulatorTour U25 er en turnering, hvor ungdommen skal prøve kræfter med tre forskellige niveauinddelte rækker. Der indgår to runder i hver række, hvor spilformatet er tilpasset den enkelte målgruppe. SimulatorTour for U25 er ligesom DM'erne en landsdækkende turnering, hvor vi finder Danmarks bedste ungdomsspiller i de respektive rækker.


Turneringsstart 1. december 2020
- deadline for tilmelding er den 29. november 2020

 

 

 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk