Ny i golf | Golf.dk

Golf er noget for dig

Golf er en den bedste sport i verden. Og måske også det helt rigtige for dig. Brug Golf.dk som appetitvækker til en sport, som hvert år giver flere end 150.000 danskere dejlige oplevelser i skøn natur. Golf udfordrer dig teknisk og mentalt. Det er afslappende og socialt. Samtidig er det en sport, du kan dyrke fleksibelt. Du kan spille, når det passer dig, og du kan spille og konkurrere mod andre, også selvom de har spillet meget længere tid end dig. Du kan spille for sjov. Du kan spille for alvor. Du kan spille 18 huller, 9 huller eller bare bruge træningsbanen. Du er velkommen i golfsporten.

Ambassadører

Golfsporten har ikke altid haft det bedste rygte blandt personer uden for sporten, og det ønsker Dansk Golf Union at lave om på. Til at hjælpe med det arbejde har DGU udnævnt to ambassadører, skuespillerne Lars Ranthe og Sofie Lassen-Kahlke, som bl.a. skal hjælpe DGU, og dermed de danske golfklubber med at skaffe flere medlemmer og ændre opfattelsen af golfsporten, der er den største sport for personer over 25 år.

De er begge ihærdige golfspillere og deler her ud af deres erfaringer med spillet. Nedenfor er der, til dig der er ny i gamet, en række videoer hvori de to ambassadører fortæller både hvorfor du skal spille spillet, men også fortæller hvorfor golf er en livslang kærlighed for dem.

Er golf Lykke?

I vores magasin Dansk Golf har vi igennem 2016 fulgt komiker og skuespiller Brian Lykkes vej ind i golffamilien. Er golf Lykke? Læs med her.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk