Låge 24 | Golf.dk

24/12 - 2018 | Hans Christian Colov

En holdturnering er ikke overraskende en turneringsform, hvori der indgår flere spillere, og hvor de forskellige spilleres individuelle scores lægges sammen til en samlet holdscore. Der kan spilles hulspil eller slagspil.

Denne regel er mest relevant for dem, der spiller, eller potentielt kommer til at spille, på et hold.

Reglen beskæftiger sig mest med, hvilke muligheder og ikke mindst hvilke begrænsninger, der gælder for at give råd til ens holdkammerater under en runde. Det skal du kunne, hvis du spiller på et hold.

Vi må heldigvis give ubegrænsede råd til vores partner, men ikke til andre spillere på holdet.

Vi synes, du bør benytte denne markante ændring af Golfreglerne med de tilhørende meget pædagogiske og illustrative hjælpemidler, til at komme endnu bedre ind i reglerne.

Du har sikkert hørt nogen, der hidtil har set stort på Golfreglerne, sige: ”Jamen, vi spiller bare for sjov”.

Golf bliver ikke sjovere og sjovere jo mindre, man følger reglerne. Det er lige omvendt.

Vi håber, du og dine får en dejlig Jul og Godt Nytår, og når vi ses igen derude på banen, er vi alle klædt godt på til at forstå og til at tolke de nye Golfregler.

 

Hvem mon bliver den heldige vinder af den samlede julekalenderkonkurrence?

 

Konkurrencebetingelser

Hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet fra Golfreglerne 2019, er du med i lodtrækningen om dagens præmie fra Golf Experten, samt præmien i den samlede konkurrence, som er en golfrejse fra Golf Plaisir. På vores præmieside kan du se oversigt over samtlige præmier, præmiernes værdi, rigtige svar og præmievindere. Dagens præmievinder udtrækkes førstkommende hverdag. Samtlige vindere bliver offentliggjort på Golf.dk umiddelbart efter udtrækning.

Fristen for at deltage i dagens konkurrence er indtil midnat på samme dag.

Samtykke til nyhedsbreve

Det er en betingelse for at være med i konkurrencen, at du opgiver din mailadresse og accepterer at modtage nyhedsbreve fra Golf.dk, Golf Experten og Golf Plaisir. Du kan nemt framelde dig nyhedsbreve ved at klikke på afmeld-linket. Mailadressen bliver desuden brugt til at kontakte vinderne af konkurrencen, således at vi kan modtage adresse til fremsendelse af gevinst. Adresse til fremsendelse af gevinst skal fremsendes senest inden udgang af januar 2019, idet du ellers mister retten til din gevinst.

DGU Erhverv A/S, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby, står bag denne konkurrence.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

 

 

Hov - det er ikke tid endnu!