Låge 22 | Golf.dk

22/12 - 2018 | Hans Christian Colov

Foursome, som omfatter 2 spillere som partnere, kan både spilles som slagspil og som hulspil, og følger de regler, der gælder for individuelt spil. Dog gælder, at de 2 spillere skal slå hvert andet slag, og at de for hvert hul skal skiftes til at slå ud fra teestedet.

Hvis en spiller bryder en regel straffes siden.

Hvis et slag annulleres, f.eks. bolden deler sig i flere stykker i slaget, skal samme spiller slå igen.

Eventuelle strafslag ændrer ikke på rækkefølgen.

En eventuel provisorisk bold, skal slås af den spiller, som står for tur til at skulle slå det næste slag.

Det var det.

I morgen skal vi arbejde dobbelt så meget som i dag, hvor vi kun har slået hvert andet slag. Der gælder det nemlig Four-Ball.

 

Konkurrencebetingelser

Hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet fra Golfreglerne 2019, er du med i lodtrækningen om dagens præmie fra Golf Experten, samt præmien i den samlede konkurrence, som er en golfrejse fra Golf Plaisir. På vores præmieside kan du se oversigt over samtlige præmier, præmiernes værdi, rigtige svar og præmievindere. Dagens præmievinder udtrækkes førstkommende hverdag. Samtlige vindere bliver offentliggjort på Golf.dk umiddelbart efter udtrækning.

Fristen for at deltage i dagens konkurrence er indtil midnat på samme dag.

Samtykke til nyhedsbreve

Det er en betingelse for at være med i konkurrencen, at du opgiver din mailadresse og accepterer at modtage nyhedsbreve fra Golf.dk, Golf Experten og Golf Plaisir. Du kan nemt framelde dig nyhedsbreve ved at klikke på afmeld-linket. Mailadressen bliver desuden brugt til at kontakte vinderne af konkurrencen, således at vi kan modtage adresse til fremsendelse af gevinst. Adresse til fremsendelse af gevinst skal fremsendes senest inden udgang af januar 2019, idet du ellers mister retten til din gevinst.

DGU Erhverv A/S, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby, står bag denne konkurrence.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

 

 

Hov - det er ikke tid endnu!