Låge 2 | Golf.dk

02/12 - 2018 | Hans Christian Colov

Banen

Banen er opdelt i 5 forskellige områder, og der gælder særlige regler for hvert af disse 5 områder. Det er i dag den 2. december – derfor får du Regel 2:

  1. Det generelle område (denne betegnelse erstatter helt den gamle, og måske lidt svært forståelige ”through the green”). Det generelle område dækker således hele banen bortset fra nedenstående 4 specifikke områder:

  1. Teestedet på det hul der spilles (6. december)

  2. Alle strafområder (17. december). Det er et nyt begreb, som omfatter alle de områder, vi hidtil har kaldt vandhazarder (både røde og gule), men også andre (evt. uden vand) områder på banen, som banekomiteen vælger at inddrage. Det kunne være områder der er svært tilgængelige, eller hvor spilleforholdene almindeligvis er meget ringe.

  3. Alle bunkers (12. december). Glæd dig også her til nyheder, der gør livet lettere.

  4. Greenen på det hul du spiller (13. december). Selv om det almindeligvis er forbeholdt de små, så drister vi os alligevel lidt i utide med at løsne båndet til en af flere julegaver her. Måske kender du nogen, som er kommet til at åbne flere kalenderlåger ad gangen? Fremover må du putte med flaget i hullet og ramme stangen.

Det bliver en god jul. Og du sparer tid fremover!! Her begynder de nye golfreglers røde tråd, som vil følge dig til jul. Det skal være mindre kompliceret og dermed mindre tidsrøvende at spille golf. Ikke så mange dikkedarer.

Læs mere i Regel 2

I morgen kommer Regel 3. Den hedder Turneringen. Her står nyhederne ikke i kø. De kendte matchformer som hul-og slagspil beskrives. Netto-og bruttoscores, osv. Det er hurtigt læst og tilegnet, så lidt juleshopping kunne være passende i morgen.

Svar fra Låge 1:  2 strafslag i slagspil, tab af hul i hulspil.

 

Konkurrencebetingelser

Hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet, er du med i lodtrækningen om dagens præmie fra Golf Experten, samt præmien i den samlede konkurrence, som er en golfrejse fra Golf Plaisir. På vores præmieside kan du se oversigt over samtlige præmier, præmiernes værdi, rigtige svar og præmievindere. Dagens præmievinder udtrækkes førstkommende hverdag. Samtlige vindere bliver offentliggjort på Golf.dk umiddelbart efter udtrækning.

Fristen for at deltage i dagens konkurrence er indtil midnat på samme dag.

Samtykke til nyhedsbreve

Det er en betingelse for at være med i konkurrencen, at du opgiver din mailadresse og accepterer at modtage nyhedsbreve fra Golf.dk, Golf Experten og Golf Plaisir. Du kan nemt framelde dig nyhedsbreve ved at klikke på afmeld-linket. Mailadressen bliver desuden brugt til at kontakte vinderne af konkurrencen, således at vi kan modtage adresse til fremsendelse af gevinst. Adresse til fremsendelse af gevinst skal fremsendes senest inden udgang af januar 2019, idet du ellers mister retten til din gevinst.

DGU Erhverv A/S, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby, står bag denne konkurrence.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

 

 

Hov - det er ikke tid endnu!