Låge 15 | Golf.dk

15/12 - 2018 | Hans Christian Colov

Det har aldrig været meningen, at nedfaldne grene, visne blade, river, håndklæder og rustne barnecykler skal være en del af udfordringen ved golf. Dem slipper vi for på forskellig vis.

Nyt! Løse naturgenstande må du flytte alle steder på banen, og det inkluderer nu også i bunkers og i strafområder. Du må anvende din kølle, arme og ben i bestræbelserne. Men du skal være forsigtig. Meget forsigtig. Bolden må ikke flytte sig, medmindre du er på greenen eller på teestedet. Sker det, får du 1 strafslag, og du skal genplacere bolden. Forsømmer du det, og spiller videre, har du slået fra et forkert sted, og nu løber regningen op.

Læs mere her.

Flytbare forhindringer, som bl.a. adskiller sig fra ikke-flytbare ved, at de kan flyttes uden hjælp af Falck eller Beredskabsstyrelsen, har du også ret til at fjerne uden straf alle steder på banen. Faktisk også uden for banen. Når du er på teestedet, må du dog ikke flytte teestedsmarkeringerne. Du må heller ikke flytte noget for at påvirke fart eller retning af en bold i bevægelse.

Du kan bede en medspiller om at markere og løfte sin bold på green, hvis du med rimelighed mener at den kan hjælpe en tredje spiller, f.eks. ved at fungere som bagstopper. Spilleren kan i slagspil vælge at slå til bolden i stedet for at markere.

Hvor som helst på banen kan du bede en medspiller om at markere og løfte sin bold, hvis den er i vejen for din stance, sving, spillelinje eller er tæt nok på til at distrahere dig. Den løftede bold må ikke renses.

Hvis medspilleren forsømmer at markere sin bold eller den rengøres (en tur i lommen er nok!!) vanker der 1 strafslag.

Hvis du, i din sædvanlige godhed, uopfordret markerer og løfter din bold, fordi du tror, den er i vejen for medspilleren, så får du 1 strafslag.

 

Søndagsunderholdningen består af forklaringer på, hvornår og hvordan der kan tages straffri lempelse fra bl.a. ikke-flytbare forhindringer, midlertidigt vand, bold i eget nedslagsmærke og farlige dyr. Det er næppe din skødehund, der tænkes på, men snarere noget med krokodiller.

 

Konkurrencebetingelser

Hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet fra Golfreglerne 2019, er du med i lodtrækningen om dagens præmie fra Golf Experten, samt præmien i den samlede konkurrence, som er en golfrejse fra Golf Plaisir. På vores præmieside kan du se oversigt over samtlige præmier, præmiernes værdi, rigtige svar og præmievindere. Dagens præmievinder udtrækkes førstkommende hverdag. Samtlige vindere bliver offentliggjort på Golf.dk umiddelbart efter udtrækning.

Fristen for at deltage i dagens konkurrence er indtil midnat på samme dag.

Samtykke til nyhedsbreve

Det er en betingelse for at være med i konkurrencen, at du opgiver din mailadresse og accepterer at modtage nyhedsbreve fra Golf.dk, Golf Experten og Golf Plaisir. Du kan nemt framelde dig nyhedsbreve ved at klikke på afmeld-linket. Mailadressen bliver desuden brugt til at kontakte vinderne af konkurrencen, således at vi kan modtage adresse til fremsendelse af gevinst. Adresse til fremsendelse af gevinst skal fremsendes senest inden udgang af januar 2019, idet du ellers mister retten til din gevinst.

DGU Erhverv A/S, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby, står bag denne konkurrence.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

 

 

Hov - det er ikke tid endnu!