KellersBoblerne - Kellers Park Golf Club | Golf.dk

Velkommen til KellersBoblerne

Ikke langt fra Vejle Fjord ligger Kellers Park Golf Club. Faktisk ligger golfklubben så tæt på fjorden at flere at fjordens dyr har forvildet sig helt op til klubben. I stedet for at drive dyrene væk inviterede de dem indenfor og skabte KellersBoblerne.

KellersBoblerne er leg, hygge og golf for børn i alderen 5-9 år, men er man yngre eller ældre er der også plads. Alle er nemlig velkomne i Kellers Park Golf Club. 

 

 

KellersBoblernes hjemmebane

Hver søndag kl. 10:00-11:00 står 8 frivillige voksne på skift klar til at hjælpe børnene godt på vej. Alle bliver taget godt imod, når der hver søndag inviteres til leg og hygge.  

"Vi vil gerne gøre noget for børnene i golfklubben og sikre at alle nye får den bedst tænkelig start. Vores største ønske er at se børnene hygge sig og have det sjovt i vores skønne omgivelser"; siger KellerBoble ansvarlig Tonny Jensen. Derfor er træningen en god blanding af lege, sjov, hygge, socialt sammenhold og selvfølgelig golf.

Målet er at lege golfen ind, så lysten til at komme igen opretholdes. Når vi træner skal vi f.eks. se om vi kan ramme boblen og befri KellersBoblen Kalle og vi skal slå bolden op af Bobbelgraven og slå ind i KellersBoblens åndehul. 

Vi er allerede 12-15 nye KellersBobler og vi har plads til mange flere. Så tag et par gode sko på og kig forbi KellersBoblerne.

Vi glæder os til at se dig på vores hjemmebane.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk