Hvalungerne - Vallø Golfklub | Golf.dk

Velkommen til Hvalungerne

Vallø Golfklub har etableret et sjovt opstartshold rettet mod børn i alderen 5-10 år. Klubben har valgt kælenavnet ”Hvalungerne”, og her læres golf ganske enkelt ved leg, grin og hygge.

Hvalungernes hjemmebane

- Golfbanen skal for børnene være en legeplads i hverdagslivet. Som giver mulighed for, at de får en masse gode ude-oplevelser og bliver en del af et fællesskab, samtidig med at de får bevæget sig, udtaler Henrik Fahrenholz, der er ansvarlig for Hvalungerne.

 

Hvalungerne bliver sluppet løs på golfbanen hver tirsdag kl. 16.30-18.00, hvor der leges og hygges med golfen som udgangspunkt.

 

Konceptet bygger på, at børnene skal have det sjovt og rart sammen.

 

- Det handler om en masse golfrelaterede lege og kammeratskab for på den måde helt naturligt at lege lysten til golf ind i de små poder. I den forbindelse har vi skabt et sjovt univers omkring Hvalungerne. Når vi træner, skal vi f.eks. se, om vi kan slå bolden op i hvalens swimmingpool, befri hvalen fra sandslottet, spille ind i hvalens åndehul og mange andre udfordringer, fortæller Henrik om træningen i Hvalungernes univers.

 

Henrik kan i øvrigt oplyse, at det kun koster 199 kr. i kontingent for hele 2019, men at man er meget velkommen til at prøve nogle gange, før man melder sig til.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk