Havmågerne - Lemvig Golfklub | Golf.dk

Velkommen til Havmågerne

På Strandvejen 15 ligger Lemvig Golfklub med udsigt over fjorden og til lyden af frisk sang fra havmågerne. I golfklubben er de vilde med denne sang og har besluttet at starte Havmågerne. Havmågerne er primært for børn op til 10 år, som har lyst til at prøve golf. Er du ældre end 10 år, er du mere end velkommen, så finder vi også ud af det.     

Havmågernes hjemmebane

Havmåger flyver i flok ude på fjorden og det samme gør de i Lemvig Golfklub. Havmågerne samles hver uge til masser af sjove lege og golf i en afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle. 

Det er nemt at blive havmåge, både som børn og forældre. Du skal bare møde op, så klarer de resten.

Havmåge-ansvarlig Anne siger: "Vi elsker Havmåger i Lemvig Golfklub, fordi de griner, smiler og leger golf på én gang. Vi ønsker at skabe et stærkt fællesskab for børn i golfklubben. De skal glæde sig til at komme næste gang og være sammen med deres venner. Vi leger med golfen og vi forsøger at slå Havmågen i hovedet med en tennisbold eller slå pinden væk, som Havmågen sidder på. Vi går i havmågernes fodspor og vi skal flyve som havmåger og grine samme."

Som Havmåge er man venner på kryds og tværs og unikke fællesskaber bliver skabt, som ikke ses mange andre steder.

Du må altid komme og prøve at være med og hvis det er noget for dig, så koster det kun kr. 300 for en hel sæson når du er under 10 år.

Lige nu kommer der nye Havmåger til hver uge og der er altid plads til én mere ;)

Vi glæder os sådan til at se dig

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk