Hammelhajerne - Hammel Golf Klub | Golf.dk

Velkommen til Hammel Hajerne

Hammel Hajerne er målrettet mod børn i alderen 5-12 år, men er du yngre eller ældre og synes at vi passer godt til, er du mere end velkommen. Hajerne mødes hver torsdag kl. 16.30-18.30, hvor Haj-ansvarlig Klaus Andersen har sat en masse stationer og øvelser op. Blandt andet har han udviklet en katapult, der kan skyde med flødeboller og et par ski, som børnene laver samarbejdsøvelser på. 

 

Hammel Hajernes hjemmebane

I Hammel Golfklub har de startet Hammel Hajerne. Selvom navnet måske kunne skræmme nogen, er det langt fra det billede man får, når man besøger Hammel Golfklub. Hammel Hajerne er nemlig et perfekt sted for børn som gerne vil spille golf for sjov. Som udvalgsmedlem Mikael Andersen siger: 

 

“Det altoverskyggende er, at børnene har det sjovt og gider komme igen. Selvfølgelig må de også gerne blive bedre til golf, men det kommer helt af sig selv, hvis vi formår at lave et miljø, hvor børnene har lyst til at være.”

 

Når man er Hammel Haj, er man en del af et stort fællesskab, hvor trivsel, hygge, leg og udvikling er i fokus. Og med den meget engagerede forældre frivillige Klaus ved roret er der garanti for en seriøs omgang golf for sjov. Klaus uddyber:

 

“For mig handler det om at give børnene den bedste oplevelse. Ikke kun rent golfmæssigt, men også gennem parametre som motorik, almen sund fornuft, menneskelig udvikling og respekt for hinanden.”

 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk