DGU Udviklingscentre

Brænder du for at udvikle dit golfspil sammen med andre juniorer med samme mål, så har du igen muligheden for at blive en del af Dansk Golf Unions talentudviklingsprojekt.


Fra Talentcenter til Udviklingscenter

2017 byder på flere ændringer for talentcentrene. Først og fremmest skifter vi navn til DGU Udviklingscentre. Derudover flytter vi opstarten til august 2017 og ændrer i struktur, opbygning og indhold. Altsammen for at give dig en endnu bedre mulighed for at udvikle dig som golfspiller.

Find herunder et udviklingscenter i nærheden af dig og læs hvordan du bliver en del af de nye udviklingscentre. 

 

 

I DGU Udviklingscentre ønsker vi at:

 - Skabe rammer, der giver dig mulighed for kontinuerligt at udvikles gennem struktureret og målrettet træning
 - Tilbyde talentudviklingsmiljøer med andre golfspillere med samme mål
 - Give dig mulighed for at blive den bedste udgave af dig selv
 - Synliggøre en klar rød tråd "fra håbefuld og motiveret til landshold"

Læs mere om den røde tråd i vores udviklingsarbejde nedenfor.

 

Foråret 2017

Selvom vi først starter til august 2017, kan du inden stifte bekendtskab med de nye udviklingscentre i løbet af foråret 2017. Har du været en del af de tidligere talentcentre i enten 2015 eller 2016, tilbyder vi samlinger i årets første to kvartaler. Har du derimod endnu ikke været en del af talentcentrene, får du, via åbne samlinger i årets 2. kvartal, mulighed for at se om det kunne være noget for dig.

Ønsker du at få besked om hvornår tilmeldingen starter til disse eller mere information om vores udviklingscentre generelt, kan du kontakte kursuskonsulent Lone L. Christiansen på llc@dgu.org eller på mobil 4042 2682 og udviklingskonsulent Christian Møller på chm@dgu.org eller på mobil 23836811.

Vi glæder os til at se dig!

DGU Udviklingscentre - find et i nærheden af dig