Astronauterne - Aabenraa Golfklub | Golf.dk

Velkommen til Astronauterne

I Aabenraa Golfklub er de vilde med golf og endnu mere vilde med børn, der spiller golf. Derfor har klubben oprettet Astronauterne. Astronauterne er målrettet børn i alderen 4-10 år, som har lyst til at prøve golf.

Er du yngre eller ældre og synes at Astronauterne passer godt til dig, er du også meget velkommen.  

Astronauternes hjemmebane

Astronauterne mødes hver onsdag kl. 16.30-17.30 med efterfølgende fri leg og man skal ikke blive overrasket, hvis der pludselig flyver en rumraket eller en heliumballon over træningsbanen i Aabenraa.

Træningsområdet er nemlig forvandlet til et NASA rumcenter, hvor rumstationen MIR danner rammerne for en masse sjov, læring gennem leg, glæde, fællesskab og naturligvis golf. Øvelser som NASA-putting, nedskydning af Heliumplaneter og Rumbold er blot nogle af de sjove udfordringer Astronauterne kommer igennem.   

 

Astronaut-ansvarlig Ronni Christensen siger:

- Det vigtigste er, at børnene synes her er sjovt at være. Synes de det, skal de nok komme igen. Kommer de igen øges kendskabet til sporten og tilhørsforholdet til klubben. Derudover bliver de med garanti også bedre til golf på et tidspunkt.

 

Som Astronaut bliver man hurtig en del af et fællesskab, hvor der udleveres både Astronaut-kort og strygemærke til alle, der har lyst til at rejse med ud i rummet.

Skulle man gå med en lille Astronaut i maven, er der stadig plads på holdet. Så tøv ikke med at kigge forbi Aabenraa Golfklub.  

Der er sågar lavet et lille Sputnik-hold, hvor mødregrupper hygger sig med de helt unge og kommende Astronauter.

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk