Rejsegaranti til Ærø | Golf.dk

Rejsegaranti til Ærø

15/01 - 2013 | Henrik Søe

Det har været nogle barske måneder for Ærø golfklub med en truende konkurs og udsigt til, at golfbanen skulle føres tilbage til landbrugsjord. Men efter at direktør Alexander More Lindhardt, der bl.a. ejer Badehotel Ærø, før jul købte banen, er der nu lys forude for klubben og dens medlemmer.

- Der er nogle knaster endnu, bl.a. omkring den nye ejendomsbeskatning, som vi lige skal have klaret, men det vil jeg gerne vende tilbage til senere, siger formanden Kaj Nøttrup til Golf.dk.

Det er ingen hemmelighed, at banen og dermed også Ærø Golfklub først og fremmest skal basere sin eksistens på mange greenfeespillere.

Og her er der en god nyhed:

- Hidtil har især store grupper, bl.a. fra Tyskland, været noget tilbageholdende med at bestille færdigpakkede golfture til Ærø, fordi vi ikke var omfattet af rejsegarantifonden. Det har vi fået styr på nu i samarbejde med det bureau, der også står for booking til Læsø. Så fra 1. marts kan man roligt bestille sin golfpakke med færge, hotel og golf uden at være bange for at miste sine penge i tilfælde af at nogen skulle gå konkurs.

- Mange ting er lige nu i støbeskeen, men med en forvisning om, at vi også fremover HAR en bane på øen, gør det det hele noget nemmere fortæller Kaj Nøttrup.

En af de større opgaver lige nu er en udskiftning af en slidt maskinpark.

Kaj Tøttrup oplyser, at greenfee i 2013 vil være uændret 300 kr. alle dage med fri bolde på rangen. Det færgetilbud, der kører frem til sommerferien, er også gældende. Her kan fire personer i en bil komme frem og tilbage på samme dag og spille golf for 352 kr. pr. person.

- Når vi får skruet nogle fornuftige tilbud på golfpakker sammen til en toptrimmet og unik bane, så tror jeg på, at fremtiden er sikret for golf på Ærø, så kig med på vores hjemmeside de næste par måneder, siger Kaj Nøttrup.