Zach Johnson kæmpede sig til førstepladsen | Golf.dk
Zach Johnson fik belønningen for solidt spil, da han rykkede på førstepladsen ved Valero Texas Open

Foto: Getty Images

Zach Johnson kæmpede sig til førstepladsen

21/04 - 2018 | Martin Rahbech

Der var en hård opgave i vente fredag ved Valero Texas Open på AT&T Oaks Course på TPC San Antonio.

Der var kraftig blæst på en i forvejen vanskelg bane, men Zach Johnnson tog udfordringen op. Han var fredagens bedste med en runde i 65 slag (-7) og med en total i -9 rykkede han på førstepladsen.

- Du ved det jo aldrig, og det er skønheden ved dette spil. Jeg følte, jeg ramte nogle solide slag, som ikke blev belønnet. Du skal bare kæmpe videre, blive i det og kæmpe for par. Du ved bare aldrig, hvornår du får belønningen, sagde Zach Johnson.

Bortset fra et treputt på niende hul, om var det sidste for dagen, så skabte Zach Johnson belønningen. Runden blev bortset fra den afsluttede bogey spillet med seks birdies og en eagle.

Zach Johnson har ikke vundet siden The Open i 2015, men har en fast plads på PGA Tour.

Zach Johnson deler førstepladsen med Ryan Moore. 

Grayson Murray var på førstepladsen efter første runde, og han holder sig til i toppen med en tredjeplads side om side med Andrew Landry i -8 ét slag fra frontduoen.

Sergio Garcia var konsulent for konsulent for Greg Norman i designet for banen, men han har ikke spillet den siden 2010, og den er næppe kommet højere på hans prioriteter i fremtiden. Han missede cuttet med ét slag og var undervejs på sin runde i par så frustreret, at han kastede sin driver ind i en busk.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer