Zach Johnson er tilbage med masser af motivation | Golf.dk
Zach Johnson har været ramt af influenza, men hans spil var helt friskt på Hawaii

Foto: Getty Images

Zach Johnson er tilbage med masser af motivation

12/01 - 2018 | Martin Rahbech

Der har været relativ stille omkring den 41-årige Zach Johnson de seneste sæsoner. Han vandt for anden gang en major, da han i 2015 vandt The Open Championship. Han har ikke vundet siden og er droslet ned på 48. pladsen på verdensranglisten, hvor han tidligere har været fremme på sjettepladsen.

Nu er han til start på Hawaii ved Sony Open. Han har været ramt af influenza, men har frisk nok til at levere en bogeyfri 63’er (-7). Det placerer ham på en delt førsteplads med Chris Kirk.

- Jeg havde slet ingen forventninger til mit spil. Men det er nogle gange rart. Du skal bare ud og finde en rytme og holde ved den, sagde Zach Johnson til PGA Tour efter sin runde.

Her snakkede han også kort om sin karriere, som han ikke føler er toppet endnu trods to majors og i alt 12 sejre på PGA Touren.

- Det lyder måske lidt underligt, men jeg føler stadig, mit bedste golf er foran mig. Jeg spiller min bold mere fri. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg slår længere med min driver, og så er der motivationen. Det er måske de unge fyre, der spiller herude. De tager spillet med storm, og det er gode fyre og gode konkurrenter, sagde Zach Johnson, der i februar fylder 42 år.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer