XXIO: Mærk forskellen | Golf.dk
XXIO Eleven drivers

Foto: Srixon

XXIO Eleven jern herre

Foto: Srixon

XXIO Eleven dame fairwaykølle

Foto: Srixon

XXIO Eleven X jern

Foto: Srixon

XXIO: Mærk forskellen

07/01 - 2020 | Pressemeddelelse

XXIO er en førende spiller inden for premium letvægtsgolfudstyr, og nu er de klar med helt nye XXIO Eleven og XXIO Eleven X golfkøller. Begge serier rammer det europæiske marked 15. februar.

- Vi er alderledes end alle de øvrige mærker, ligesom vores nye slogan antyder, og i 2020 vil vi introducere de ting, der skiller os ud, til flere spillere end nogensinde tidligere. Vi opfordrer alle til at komme ud og ”mærke forskellen”, som XXIO giver. Mit bud er, at hvis du giver os en chance, vil du se en boldflugt, du ikke har set i rigtig lang tid, udtaler præsident for Srixon Europa, Lionel Caron.

Vægt plus
XXIO Eleven og X har begge den nye Weight Plus-teknologi, hvilket hjælper med at producere et mere stabilt og kraftfuldt sving. Weight Plus er et banebrydende fremskridt, som presser vores høje tyngdepunkt til nye grænser.

Weight Plus virker ved at placere op til 13 gram vægt – i materialerne messing og gummi – i gripenden af hvert eneste XXIO skaft. Massen bag hænderne virker som modvægt, som hjælper i begyndelsen af tilbagesvinget og reducerer den indsats, det kræver at svinge hver enkelt kølle. 

XXIO Eleven til mænd og kvinder
I mere end 10 generationer har XXIO fokuseret på at levere ægte innovation og lettere golf til spillere med moderate svinghastigheder. Med XXIO Eleven følger en helt ny ”cup face” struktur og ekstremt lette skafter; en kombination som producerer golfkøller der er tilgivende og lette at slå.

- Vi har udviklet letvægtsudstyr i snart to årtier, De erfaringer giver en dybdegående forståelse af ikke alene fordelene ved letvægt men også fordelene ved at parre letvægt med andre teknologier, som får produktet til at performe endnu bedre. Med vores nye Weight Plus counterbalancing teknologi er vi i stand til yderligere at skubbe grænserne for et højt tyngdepunkt. Det er kombinationen af letvægt og et højt tyngdepunkt, der gør XXIO Eleven til en game changer for spilleren med moderat svinghastighed, udtaler Caron.

Den nye serie er i handlen fra 15. februar med følgende priser.
Jern med grafitskaft 240 euro
Hybridkølle 349 euro
Fairwaykølle 499 euro
Driver 749 euro

XXIO X-eks
Den nye XXIO X-eks model er et sæt køller og jern i højeste kvalitet, som hjælper den dygtigere spiller til at opleve fordelene ved letvægtsdesign og et tyngdepunkt højt i køllen. XXIO X-eks jernene er smedet for en mere kompakt hovedform, som forbedrer mulighederne for at arbejde med bolden, mens driveren er udstyret med en kulfibersål for dæmpet lyd og feel, som den type golfspiller ofte foretrækker, 

- XXIO X-eks tager udgangspunkt i den samme filosofi – letvægt og let at svinge – men designet er rettet mod bedre spillere. Vores målgruppe er spillere, som typisk har benyttet ”players” udstyr, men som har mistet længde i deres spil, udtaler vicepræsident for udviklingsafdelingen, Jeff Brunski.

X-serien sælges til samme priser som XXIO Eleven, bortset fra X-jernene, som koster 216 euro.

XXIO golfbolde
XXIO Eleven og X golfbolde tilbyder bedre performance til spillere med moderate svinghastigheder. Disse bolde er udviklet med henblik på at reducere chokket fra træffet, hvilket giver mere komfort ved alle typer slag.

XXIO Eleven leverer ekstremt soft feel med begrænset spin for maksimal længde fra tee. X-bolden er designet til spillere med marginalt højere svinghastighed, som vil få gavn af den ekstra længde fra tee og øgede spin, når de angriber green.

XXIO Eleven boldene bliver tilgængelige i hvid, pink, gul og i et mix. X-modellen kommer i hvid og limegul. Prisen for et dusin er 49,99 euro.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer