Winther rundede førstepladsen, men er nummer ni inden finalen | Golf.dk
Jeff Winther havde en mindre god dag på Panoramica Golf & Sport Resort, men han holdt sig hele fremme efter tredje runde på Q-School

Foto: Getty Images

Winther rundede førstepladsen, men er nummer ni inden finalen

27/10 - 2017 | Martin Rahbech

Meget er på spil ved Ras Al Khaimah Golf Challenge i nærheden af Dubai. Det er sæsonens næstsidste turnering på Challenge Tour. Måske den sidste.

Kun top 45 på Road to Oman kvalificerer sig til sæsonfinalen NBO Golf Classic Grand Final i Oman i næste uge.

Ingen danskere kan vide sig sikre på sæsonfinalen. Morten Ørum Madsen har de bedste kort på hånden som nummer 38, mens Joachim B. Hansen som nummer 63 og Jeff Winther som nummer 64 har brug for gode resultat i Ras Al Khaimah Golf Challenge.

Jeff Winther delte fjerdepladsen kun to slag fra førstepladsen efter anden runde. Fredag startede han stærkt og var i -4 for runden efter syv spillede huller og var på en foreløbig førsteplads i -12.

Men han holdt ikke dampen oppe med tre bogeys på de følgende fem huller. Det endte med en runde i 71 slag (-1), og han har med en total i -9 tre slag til Chase Koepka, der er alene på førstepladsen i -12, hvilket altså var Winthers score efter sin første syv huller.

Joachim B. Hanen er ét slag længere tilbage på en delt 13. plads, mens finalefeltets sidste dansker Morten Ørum Madsen efter en tredje runde i +6 er runder finalefeltet af på 66. pladsen i +4.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer