Winther og Kjeldsen tre slag fra toppen | Golf.dk

Winther og Kjeldsen tre slag fra toppen

07/03 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Blandt danskerne spillede Jeff Winther andenviolin i sidste uges Oman Open. Joachim B. Hansen var ugens dansker, men uden for spotlyset hentede Winther en fornem delt 12. plads.

Det gode spil er ikke forsvundet under flyveturen til Qatar. Torsdag var den snart 31-årige sjællænder igen velspillende på Doha Golf Club.

Fem under par fører efter de første 18 huller, og Winther nåede på et tidspinkt til fire under par. Han faldt lidt tilbage med to sene bogeys, men -2 er et glimrende udgangspunkt for resten af ugen.

Winther ligger lige med Søren Kjeldsen på 29. pladsen. De har tre slag op til Justin Walters og Adri Arnaus på førstepladsen.

Thomas Bjørn, vinder af turneringen i 2011, klarede sig rundt i par.  Det giver en mangedelt 53. plads lige inden for cutgrænsen. Bjørn spillede første runde med hjemebanespilleren og landsmanden Mikkel Mathiesen.

Den 18-årige amatør kvalificerede sig til europatour-turneringen ved at vinde Qatar Amateur. Det lader til, at Mathiesens møde med europatourens elite bliver begrænset til to runder. 

Mathiesen, der har boet i Qatar stort set hele sit liv, lagde ud med to tidlige bogeys, men han kæmpede sig flot tilbage til par efter ni huller. Dagens sidste ni huller var en hel del hårdere ved den danske amatør. Da han skrev under på sit scorekort, stod der 81, +9, og det placerer ham tredjesidst blandt de 144 deltagere.

Joachim B. Hansen spillede med om sejren indtil sidste hul søndag i Oman, men efter første runde i Qatar finder han sig selv uden for cuttet. Trods tre birdies blev det til en runde i +1, og det placerer ham på en foreløbig 82. plads. 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer