Winther og Kjeldsen gjorde Danmark stolte | Golf.dk

Winther og Kjeldsen gjorde Danmark stolte

26/08 - 2016 | Claus Rødgaard Thomsen

Søren Kjeldsen og Jeff Winther er godt positioneret til at skabe det, som de fleste vel håber på på Himmerland Golf & Spa Resort. En dansker som vinder af én europatourens mest stemningsfyldte turneringer.

Made in Denmark blev for en eftermiddag til Made in Europe, da publikum bag 16. green holdt skilte med EU-stjerner op til ære for Darren Clarke og Thomas Bjørn, da de i på hinanden følgende trebolde besteg Himmerland Hill.

Men fredag vil de fleste vende tilbage til den mere nationalpatriotiske stil. Winther og Kjeldsen får utvivlsom det største publikum med sig. I skrivende stund vides ikke, om de kommer til at spille sammen eller hver for sig.

Men de ligger begge i top-ti i syv under par. De er seks slag fra den førende spiller, Bradley Dredge fra Wales.

Jeff Winther lavede to eagles på sin runde. Kjeldsen lavede også en enkelt. Begge kom rundt i 67 slag.

- Jeg har spillet rigtig, rigtig godt. Jeg har ramt sindssygt mange fairways og føler mig virkelig stabil fra tee, sagde Jeff Winther efter sin runde.

- Det var egentlig meget som runden i går, men jeg formåede at slutte den godt af i dag. Jeg var i par efter 11 huller men fik så en bonus i løbet af fire huller, hvor jeg gik fire under. Alt i alt en super dag, lød det fra Søren Kjeldsen.

Desværre er der et stort hul fra de to til de næste danskere. I skrivende stund er det faktisk den 18-årige amatør fra Tølløse, John Axelsen, der er tredjebedste dansker. Han er én under par efter 14 huller.

I alt otte ud af 22 danskere ligger lige nu på den rigtige side af cutgrænsen. Herunder Anders Hansen, Lucas Bjerregaard og Mark Haastrup.

Til gengæld kunne Thomas Bjørn ikke hole noget som helst torsdag. Han leverede et scorekort uden birdies og missede cuttet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer