Winther misser gylden chance | Golf.dk
Jeff Winther havde en mindre god dag på Panoramica Golf & Sport Resort, men han holdt sig hele fremme efter tredje runde på Q-School

Foto: Getty Images

Winther misser gylden chance

22/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Med en halv million euro på højkant og en 10. plads inden finalerunden havde Jeff Winther søndag en glimrende chance for at spille sig op nær top-45 på Raod to Oman, men efter tre runder under par fik den 29-årige en kedelig afslutning på The Foshan Open.

De to afgørende huller kostede tre slag, og dermed kom der til at stå 77 på scorekortet. Det var den værste runde af alle i top-50 i den endelige stilling, og den sendte Winther ned til 26. pladsen.

Den kom han til at dele med Joachim B. Hansen, som sluttede turneringen på Foshan Golf Club med en birdie. Resultatet var ikke nok til at gøre nogen væsentlig forskel på Road to Oman. Hansen fastholdt sin 63. plads; Winther vandt fire placeringer og er herefter nummer 64. Næste uge er sidste skud i bøssen i forsøget på at kvalificere sig til sæsonfinalen.

Den kan risikere at blive helt uden danskere, for Morten Ørum Madsen ligger bedst til på 38. pladsen, tre pladser dårligere end han startede ugen. Det skyldes en skuffende 53. plads efter en 79'er søndag.

Martin Ovesen, nummer 61 for sæsonen, brugte 73 slag og sluttede som nummer 33.

Den kinesiske turnering blev vundet af waliseren Oliver Farr, som sluttede 18 under par efter en finale i -3. Han vandt med fem slag, rykkede op til fjerdepladsen på Road to Oman og er nu sikret forfremmelse til europatouren, hvor han spillede en enkelt sæson i 2015.

Link til resultatat

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer