Winther deler førstepladsen | Golf.dk
Jeff Winther, som er nummer 112 på Race to Dubai, lavede en håndfuld birdies på vej mod en 67'er torsdag.

Foto: Getty Images

Winther deler førstepladsen

17/05 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Feltet er pakket tæt efter de første 18 huller af Belgian Knockout på Rinkven International Golf Club. Fra førstepladsen til cutgrænsen er der kun fem slag, og derfor kan ingen endnu føle sig sikker på at klare cuttet.

Jeff Winther er dog godt på vej efter en 67'er, som seks spillere matchede men ingen overgik torsdag. 

30-årige Winther har været bundsolid på årets europatour, men det er endnu ikke blevet til et af den slags resultater, der giver store ryk på Order of Merit. Sådan et er der også langt til i Antwerpen, for en god seedning er det eneste, man kan opnå efter 36 huller. 

Fredag aften slettes scores, og i weekenden venter mand-mod-mand kampe i slagspil over ni huller. 

Dem har de øvrige fire danske deltagere også gode chancer for at komme med til. Søren Kjeldsen kom banen rundt i 70 slag, -1, og er delt nummer 24.

Anders Hansen, Joachim B. Hansen og Lasse Jensen afleverede alle scores i +1, men de tog vidt forskellige veje dertil. Jensen lavede to bogeys og en birdie, men for de to gange Hansen var det mere begivenhedsrigt.

Joachim var fire under par efter 13 huller, men den formstærke challengetourspiller løb ind i problemer mod afslutningen og lavede to bogeys og en triplebogey.

For Anders gik det omvendt. I sin første turnering siden december skulle den 47-årige dobbelte vinder af europatourens flagskibsturnering på Wentworth bruge nogle huller på at finde ind i rytmen. Han åbnede turneringen med en doublebogey og nåede til +4 efter seks huller, inden han fik stabiliseret spillet og kæmpet en 72'er i hus.

De tre danskere er delt nummer 58 til 83. 64 spillere klarer cuttet.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer