Winther banker på til top 10 | Golf.dk
Jeff Winther deler sin tid mellem Challenge Tour og European Tour, og i denne uge handler det om europatouren i Tjekkiet

Foto: Getty Images

Winther banker på til top 10

12/08 - 2017 | Martin Rahbech

Det har været en sæson med mange turneringer blandet på European Tour og Challenge Tour for Jeff Winther, der spillede en stærk Q-School og sikrede sig en kategori til europatouren, men dog med sparsomt turneringsudvalg.

Han har indtil videre spillet 11 turneringer, man han har også muligheder på Challenge Touren, hvor han har spillet fem turneringer.

I denne uge er rejsen gået til Nordirland og Northern Ireland Open. Jeff Winther var tæt på at misse cuttet, men en birdie på sidste hul fredag sikrede ham finalepladsen fra en 59. plads.

Lørdag satte han fart på, da han spillede sin tredje runde i 65 slag (-6) med syv birdies og én bogey. Samlet rykkede han med en total i -6 frem til 11. pladsen, som han deler med 12 andre. De har fem slag op til østrigske Matthias Schwab på førstepladsen.

Den næste dansker er Benjamin Poke på 28. pladsen i -4. Joachim B. Hansen, der var i bold med Jeff Winther ligger på 34. pladsen i -3. Rasmus Hjelm er på 45. pladsen i -2, mens Mark Haastrup og Martin Ovesen deler 56. pladsen i -1.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer