Wiesberger nyder følelsesmæssig sejr ved Made in Denmark | Golf.dk
33-årige Bernd Wiesberger er vinderen af Made in Denmark 2019.

Foto: Brian Rasmussen

Wiesberger nyder følelsesmæssig sejr ved Made in Denmark

26/05 - 2019 | Kasper Ørkild

Det var Bernd Wiesbergers femte europatour-titel, da han søndag løftede trofæet ved Made in Denmark 2019. Men det var den første titel på denne side af en skade, som i fjor sendte østrigeren ud i en flere måneder lang pause.

Dermed står den danske turnering som et stort øjeblik i hans karriere - to år efter den seneste titelsejr i Kina.

- Det er en stor følelsesmæssig sejr, og jeg er meget stolt af præstationen. Jeg er meget kompetetiv, og de første par turneringer efter min skade var frustrerende. Det var nogle hårde måneder, men det har været en god oplevelse at lære af, fortæller Bernd Wiesberger.

Helt frem til sidste slag legede unge Robert MacIntyre med om titlen. Den 22-årige skotte, som spiller sin første sæson på European Tour, havde et langt birdieput på 18. hul for at sende afgørelsen ud i omspil. Men det blev kun til en par.

Den præstation har den østrigske vinder respekt for.

- Vi spillede begge så god golf. Jeg vidste, at jeg måtte blive ved med at presse på for at vinde. Jeg er stolt over øjeblikket, og jeg slog de rette slag på de rette tidpunkter. Han skal nok komme frem en dag, siger den 33-årige.

Det var ikke kun vinderens navn med et østrigsk flag ud for sig på toppen gennem ugen. Landsmanden Matthias Schwab lignede også en mulig vinder i store dele af turneringen.

- Han er en ung spiller, der går hele vejen. Vi er heldige med at have ham med på et højt niveau, og der er ingen tvivl om, at han vil få et trofæ i den nære fremtid. Vi er stolte af at få trofæet hjem i dag, men han er en af dem, som vi skal følge i fremtiden, slutter Wiesberger.

Made in Denmark er tidligere vundet af Marc Warren, David Horsey, Thomas Pieters, Julian Suri og Matt Wallace.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer