|
Med sejren rykker Mikko Korhonen ind i top-100 på verdensranglisten.

Foto: Getty Images

Volvo China Open afgjort i omspil

05/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Det skulle ikke være for Benjamin Hebert. Tre slags forspring med 18 huller igen rakte til omspil i Volvo China Open, men sejren gik til finnen Mikko Korhonen.

Franskmanden gjorde ellers sit for at pryde cv'et med sin første sejr på europatouren. Hebert gik Genzon Golf Club tre under par med birdies på to af de tre sidste huller. 

Det var nok til at slå sidste uges vinder, Jorge Campillo, med et slag, men det var ikke nok til at skille sig af med Korhonen. Finnen vandt Shot Ckolk Masters i 2018, og med syv birdies og en bogey søndag positionerede han sig til at hente karrierens anden titel.

Korhonen og Hebert sluttede begge 20 under par, og på første omspilshul slog finnen til med birdie fra tre en halv meter.

- Det er en fantastisk følelse. Jeg ved ikke hvordan, men putteren var nok opskriften på sejr denne uge. Jeg holede en masse putts fra 15-20 fod, sagde Korhonen til europatouren.

For sejren får han 443.817 euro og rykker frem til 17. pladsen på Race to Dubai.

Joachim B. Hansen kan også tage en pæn præmie med videre fra Kina. Fra cutgrænsen spillede han sig i løbet af weekenden frem til 32. pladsen, og det får han 20.438 euro for. 

Søndag var Hansen i par efter 10 huller, men så fulgte tre huller med eagle-birdie-birdie. Han afleverede et scorekort i 68 slag, -4 og sluttede samlet ni under par.

Hansen vandt en enkelt placering på Race to Dubai, så han nu er på 73. pladsen. 12 turneringer denne sæson har resulteret i 10 klarede cuts og en indtjening på 166.812 euro.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer