Vokey SM7 – nu med et blåt skær | Golf.dk
Titleists Vokey SM7 wedges kan nu købes med fire forskellige finishes.

Foto: Titleist

Vokey SM7 – nu med et blåt skær

23/01 - 2019 | Pressemeddelelse

Den bedste wedge på markedet – Vokey SM7 – bliver nu tilgængelig i en skøn Slate Blue udgave.

I årevis har den store mester bag, Bob Vokey, lagt vægt på vigtigheden af, at spillerne har tiltro til deres wedges ved addressering, og poleringen er en stor del af det: - Det er afgørende, at spillere elsker det, de ser, når de kigger ned på en wedge, siger han.

Poleringen på Vokey SM7 Slate Blue wedges er påført som en PVD finish, men med et unikt materiale og en mere tidskonsummerende process, som resulterer i en dyb, rig skifer blå farve, der er ekstremt holdbar.

- Meget ofte er tilfældet med smukke finishes på wedges, at de ikke holder. Ligesom de mest holdbare finishes sjældent er attraktive. Slate Blue kombinerer de to. Ikke alene vil spillerne elske deres wedge, når den er frisk fra shoppen, finishen vil kunne modstå normalt slid, udtaler Vokey.

Ligesom med alle Vokey SM7 wedges er Slate Blue tilgængelig i samtlige 23 loft, bounce og grind muligheder (også til venstrehåndede), så længe lager haves. Det er et udtryk for Vokey Designs dedikation til fitting. At finde den rette bounce, grind og intervaller af loft er afgørende for at kunne eksekvere alle de nødvendige wedgeslag. Hjælp til den process kan findes via værktøjet Wedge Selector på Vokey.com.

Link her

Vokey SM7 er også tilgængelige i Tour Crome, Brushed Steel og Jet Black.

Vokey SM7 Slate Blue wedges er i butikkerne fra torsdag den 31. januar. Vejledende udsalgspris er 1.599 kroner. Som standard kommer wedgen med et Nippon Modus3 125 skaft og en speciel udgave af BV Wings New Decade Multi Compound Black Grip. Det er muligt at vælge andre skafter og grips, og de fleste kommer uden yderligere omkostninger.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer