Vinder vender tilbage med nyt perspektiv | Golf.dk

Vinder vender tilbage med nyt perspektiv

12/11 - 2016 | Martin Rahbech

En dansk kvintet starter lørdag på Q-School Final Stage. Et maraton over seks runder på PGA Catalunya Resort med rigtig meget på spil.

Med i feltet er Martin Leth Simonsen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Morten Ørum Madsen og Mads Vibe-Hastrup.
Søren Hansen var også meldt til, men en skade har fået ham til at trække sig.

Mads Vibe-Hastrup er med direkte på Final Stage, da han i 2007 vandt Open de Madrid, og tidligere vindere på europatouren er sikret en plads i Q-School Final Stage.
Han går naturligvis efter en af de 30 pladser på europatouren i 2017, de 156 spillere kæmpe efter. Men for snart 38-årige Mads Vibe-Hastrup handler det om mere.

- Presset vokser og vokser som tiden går derudaf, og det bliver sværere og sværere at bare nyde spillet og tage det for hvad det er. Jeg ved hvordan det er, jeg har jo selv været der og tænkt de samme tanker og mærket presset. På en måde er jeg der igen, men jeg befinder mig i en anden situation. Det er ikke liv eller død, som det føltes for mig i gamle dage. Det er det jo ikke. Jeg har fået et andet perspektiv og det er jeg taknemlig for. Derfor vælger jeg at fokusere på min egen proces lige nu, og derfor vil jeg gå ud og nyde spillet så meget som jeg kan og gøre mit absolut bedste - samt at udvise min taknemlighed over de læringer, som jeg modtager, skriver Mads Vibe-Hastrup på Facebook.

Han er en af de 36 tidligere vinder på europatouren.  En anden af disse er Morten Ørum Madsen, der vandt South African Open Championship i 2014, men han er på Final Stage på grund af sine kategori i denne sæson på europatouren.
Jeff Winther er også klar efter sin præstation på europatouren, mens Martin Leth Simonsen, og Joachim B. Hansen er med til start efter deres præstationer tidligere på Q-School.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer