Vind en bil til en værdi af 450.000 kr. i Randers | Golf.dk
Det er denne lækre hybridbil fra Toyota som kan blive din i en måned, hvis du formår at slå det gyldne slag på hul 1 i næste uge.

Vind en bil til en værdi af 450.000 kr. i Randers

05/08 - 2019 | Pressemeddelelse

Randers Fjord Golfklub ser frem til en spændende uge 33 med greenfee på kun 75 kr. og masser af aktiviteter på banen sammen med Randers Festuge.

I samarbejde med BilButikken i Randers får alle spillere og gæstera, som spiller banen i Randers Fjord Golfklub, nu også chancen for at vinde den nye Toyota Camry Hybrid H3 Executive til kr. 450.000,00 i en måned.

Bilen er hole-in-one præmie på hul 1 i perioden 11. – 16. august, hvor golfklubben håber på rigtig mange greenfeegæster, som vil spille en spændende runde på den flotte bane.

BilButikken i Randers vil også vise andre bilmodeller på banen i denne uge, så ved siden af golfspillet har du mulighed for at snuse til de helt nye modeller fra Toyota.

Udover bilen har Randers Fjord Goflkub også et godt tilbud til greenfeegæster fra d. 11. – 16. august. Her kan du spille en runde golf for kun 75 kr.

Derudover er der mulighed for at købe pølser og fadøl på banen, låne en el-vogn, se på det nyeste golfudstyr og købe billigt golftøj, alt sammen fra Kronjysk Golf.

Randers Fjord Golfklub håber dermed at se en masse gæster, som får en hyggelig dag på golfbanen og efterfølgende har muligheden for at tage ind til byen og se på de oplevelser, som Randers Festuge tilbyder.

Du kan læse mere om klubbens tilbud og arrangementer på hjemmesiden www.rfgk.dk

User Comments:

  • Vind en bil til en værdi af 450.000 kroner i Randers.

    05/08 - 2019 | Hans William Hansen

    Falsk markedsføring. Præmien har jo IKKE en værdi af 450.000 da det kun er til låns for en måned.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer