Vind 2 returbilletter til Skotland - Home of Golf | Golf.dk

Vind 2 returbilletter til Skotland - Home of Golf

23/09 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

Har du spillet golf i Skotland, så ved du, at det er noget helt særligt. Men ved du også, at der er en direkte flyrute mellem Danmark og Skotland fra Esbjerg?

Hvis du kunne tænke dig at vinde 2 retur billetter fra Esbjerg til Aberdeen i Skotland - på valgfrie datoer i år 2020 (til en værdi over 2000 kr.) - så læs her, hvordan du deltager: 

 

I uge 39 (man. 23/9 - søn. 29/9) afvikler vi i samarbejde med DAT og VisitAberdeen en konkurrence på vores Facebookside - Facebook.com/Golf.dk 

- Gå til vores Facebookside 

- Tryk "synes godt om" siden (hvis ikke du allerede gør det i forvejen) 

- Tryk på coverbilledet/topbilledet, og skriv en kommentar med hvorfor du skal vinde, eller hvem du gerne vil have med til Skotland.

(Der trækkes lod mellem alle der har kommenteret på coverbilledet - og vinderen bliver kontaktet direkte, og datoer aftales nærmere med DAT. OBS: Denne konkurrence kræver at du har en Facebook-profil)

 

Læs mere om præmien og fantastiske Skotland:

VisitAberdeen har i samarbejde med flyselskabet DAT udarbejdet en golfguide i Aberdeen. Guiden dækker artikler over de bedste golfbaner i Aberdeen og området omkring, hvor man kan bo og hvordan man kommer nemmest og hurtigst til Aberdeen.

DAT flyver 4 gange om ugen til Aberdeen fra Esbjerg Lufthavn, check-in starter 45 minutter før afgang og det gælder også selv om du rejser med golfbag og almindelig bagage. Priser fra kr. 449 en vej.

Læs e-version her

Se mere på visitabdn.com og book din tur på dat.dk

User Comments:

  • Golf

    23/09 - 2019 | Leon Olsen

    Jeg vil gerne tilbage til Skotland og spille -jeg var der sidst i 1995 Mvh Leon Olsen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer