Vild oplevelse overskygger nederlag i Qatar | Golf.dk
Rasmus Højgaard havde en god oplevelse ved Bonallack Trophy

Foto: EGA

Vild oplevelse overskygger nederlag i Qatar

13/03 - 2018 | Martin Rahbech

En styrkeprøve mellem nogen af de bedste amatører fra Europa og Asien var samlet på Doho Golf Club i Qatar ved Bonallack Trophy og Patsy Hankins Trophy.

Herrerne kæmpede om Bonallack Trophy, og det endte med et snævert nederlag på 15,5 – 16,5. Men nederlaget var ikke altoverskyggende for Rasmus Højgaard.

- Jeg er jo meget ærgerlig over, vi var så tæt på. Men når jeg kigger tilbage, er det på en vild fed oplevelse. Der er noget fedt ved at være med på et hold på et rimeligt højt niveau. Jeg var den eneste junior, og vi var alle i top 100 på verdensranglisten. Så det var jo en herreturnering, og man går efter at samle de bedste. Der er mange af de bedste, som er optaget på college, men niveauet var stadig højt, siger Rasmus Højgaard til Golf.dk

Han var inden turneringen rangeret som nummer 99 i verden, men på onsdag når den nye rangliste offentliggøres er han formentlig rykket længere op.

Søndag var han hjemme i Billund, og mandag skulle han igen møde ind på Handelsgymnasiet campus Vejle, hvor han går i 1. G. Det var også hans 17 års fødselsdag.

Og golfprogrammet står på masser af træning.

- Nu fik jeg god erfaring i Qatar, og det viste mig, hvilke dele af mit spil, jeg skal have særlig fokus på. Så jeg er i en god periode med masser af træning, siger Rasmus Højgaard.

Næste turnering er en af de store. Han er inviteret til Junior Invitational på Sage Valley Golf Club i South Carolina fra 17. april.
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer