Vild eagle udskyder afgørelsen i New Orleans, men Kjeldsen ender på 24. pladsen | Golf.dk
Kevin Kisner har vundet en enkelt gang på PGA Touren, men har tabt omspil om tre sejre. Men mandag har han sammen med makkeren og vennen Scott Brown en ny chance

Foto: Getty Images

Vild eagle udskyder afgørelsen i New Orleans, men Kjeldsen ender på 24. pladsen

01/05 - 2017 | Martin Rahbech

Et pitch på 18. hul afgjorde det ved Zurich Classic of New Orleans. Ikke turneringen, men det afgjorde, at Kevin Kisner og Scott Brown skal i omspil mandag mod Jonas Blixt og Cameron Smith.

Kevin Kisner holede sit pitch fra 29 meter og sluttede en fantastisk runde for den amerikanske duo.

- Vi vidste, vi skulle have den. Scott slog et godt slag nok omkring to, tre fod fra hullet, og jeg vidste, at de ville lave en birdie. Alt hvad jeg prøvede at gøre var ikke at slå den for kort. Jeg kunne ikke så meget, og da den ramte flaget kunne den ikke kom væk derfra. Jeg ville heller slå den i vandet end slå den for kort. Jeg vidste, da jeg ramte bolden, at jeg nok slog den lidt for hård, men jeg elskede linjen og da den så ramte flaget sagde jeg bare, at jeg ikke ønskede den kom derfra, fortalte Kevin Kisner til pressen efter runden.

Det var blevet dunkelt, fordi der var seks timers afbrydelse på grund af torden. Men Kevin Kisner og Scott Brown spillede særligt før, men også efter pausen blændende og skal i omspil mandag mod Jonas Blixt og Cameron Smith, der sluttede med den forventede birdie, og begge duoer endte med en total i -27.

Søren Kjeldsen og Alex Cejka faldt fem slag tllbage på finalerunden og sluttede på 24. pladsen.

Søren Kjeldsen leverede tre birdies på runden, der samlet blev en 66’er for den dansk-tyske duo, der sluttede i samlet -15.

Gå til stillingen/resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer