Vil du være golfsportens ansigt udadtil? | Golf.dk

Foto: Büro Jantzen

Vil du være golfsportens ansigt udadtil?

12/09 - 2018 | Andreas Hartø

Rekruttering af nye golfspillere er noget de fleste golfklubber i Danmark kæmper med. En af årsagerne til det kan være, at de potentielle golfspillere har svært ved at se sig selv i de billeder, de ser fra golfbanen. Hvide bukser, golfsko og pastelfarver “skræmmer” de potentielle golfspillere væk.

Derfor søger Dansk Golf Union personer, der vil være med til en fotografering, hvor målet er at få billeder, der viser, at nye golfspillere, der fx møder op på Golfens Dag IKKE behøver have hvide bukser, golfsko og pastelfarver på. At du som ny i golf godt må møde op i hverdagstøj som en t-shirt, kondisko og de solbriller du ville have brugt, hvis du skulle på stranden.

Du behøver ikke at have spillet golf før, men det er vigtigt, at du er glad for at blive fotograferet.

Fotograferingen kommer til at foregå i københavnsområdet tirsdag d. 25. september fra kl. 12 til ca. kl. 17. Ønsker du at være med, så send en mail til aha@dgu.org sammen med dit navn, alder og et par vellignende fotos senest den 20. september.

Vi kan ikke garantere, at alle kan være med på dagen. Vi kan til gengæld garantere, at alle får svar så hurtigt som muligt.
Vi kan desværre ikke betale dig for indsatsen, men du vil få et dusin Titleist bolde som tak for hjælpen.

N.B. Hvis vejret ser ud til at blive dårligt, så rykker vi fotograferingen til en anden dag.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer