Video: Den er helt gal, hvis mønten vender forkert | Golf.dk

Video: Den er helt gal, hvis mønten vender forkert

03/07 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

I næste uge er der EM for hold. Især herreholdet er der store forventninger til, og blandt spillerne på holdet er Morten Toft Hansen fra Hillerød Golfklub. 

Han har i år udmærket sig ved at vinde den professionelle turnering PGA Championship hosted by Ingelsta Klakon, som er en del af Nordic League.

Vi satte os tidligere i år sammen med Morten Toft Hansen under en træningslejr med landsholdet for at høre ham fortælle om overtro, dæmoner og drømme.

User Comments:

  • Mønten vender forkert

    06/07 - 2018 | Allan Fribert Lauridsen

    Hold op med det der fis. Overtro/OCD osv. Tanker kan ikke ændre på det der sker, hverken på golfbanen eller om flyet styrter ned. Så om mønten vender forkert (som den iøvrigt ikke kan) eller om der er samlet skrald op, er lige gyldigt. Arbejd med jeres lidelse ellers kan det blive værre. Jeg er selv handicap 24 spiller, og spiller bowling på semi højt plan, og tænker at hvis mine tanker havde indflydelse på om jeg sænker dette put eller undgår bunkeren, eller får denne strike, ville jeg være langt ude. Så hvis I bare har en snert af rationalitet i jer, så udvikl den, så tankerne ikke styrer jeres spil og eller liv. Vh Allan Lauridsen CGC ( Vallensbæk)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer