Victor Østerby henter sæsonens bedste resultat | Golf.dk
Femtepladsen i SM Match er Victor Østerbys bedste placering i 2019.

Victor Østerby henter sæsonens bedste resultat

06/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Victor Østerby kan se frem til et pænt avancement på Nordic League Ranking, hvor han efter 18 turneringer denne sæson var på 64. pladsen med 4.665 euro i indtjening. En niendeplads var Østerbys bedste resultat i 2019, da han mødte op på Österåkers Golfklubb til ugens SM Match presented by Greatdays.

I hulspilsturneringen nord for Stockholm blev den 27-årige fra Smørum bedste dansker, da han kvalificerede sig til 1/8-finalerne. Der kom han i kamp mod svenske Anton Wilbertsson. Østerby vandt opgøret med 3&1 og kvalificerede sig derved til kvartfinalerne.

Med sejr over nummer 20 på Nordic League var næste udfordring på vejen mod titlen pengelistens nummer 19, Oliver Gillberg. Den match slap danskeren mindre heldigt fra. 

Allerede tidligt på runden kom Østerby bagud, og svenskeren havde overtaget frem til afgørelsen på 16. hul, hvor det sluttede 3&2.

Trods nederlaget kan Østerby vende hjem med en delt femteplads og en god portion selvtillid på vej mod sæsonens resterende opgaver, som blandt andet tæller First Stage af europatourens Q-School i Østrig, som går i gang om 12 dage.

Niklas Nørgaard Møller havde denne uge mulighed for at lukke hullet på 126 euro til den førende spiller på Nordic League, Christopher Sahlström. I stedet kommer svenskeren til at øge sit forspring, for mens den langtslående dansker blev slået ud i anden runde, er Sahlström stadig med i kampen om sejren, når semifinalerne indledes lørdag morgen. 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer