Verdens bedste bygger stort forspring i Kina | Golf.dk
Ariy Jutanugarn er godt på vej mod sæsonens fjerde titel på LPGA.

Foto: Getty Images

Verdens bedste bygger stort forspring i Kina

08/11 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Kun otte ud af de 81 deltagere i Blue Bay LPGA er under par efter 36 huller. Betingelserne er svære på Hainan i det sydlige Kina, men det lader ikke til at være gået op for Ariya Jutanugarn.

Verdensranglistens nummer ét har været i fuld kontrol i løbet af de første to runder på Jian Lake Blue Bay Golf Club. Onsdag spillede hun banen i 69 slag, og torsdagens 68'er var dagens bedste score. 

Efter bogeys på hul fem og seks tog snart 23-årige Jutanugarn fat på dagens arbejde, og i løbet af de sidste 12 huller producerede hun syv birdies og kom ind fire under par. 

Samlet er Jutanugarn -7 og fire slag fri af de nærmeste forfølgere, Jennifer Song, Gaby Lopez og storesøster Moriya Jutanugarn.

- Jeg havde det ok efter starten. Jeg missede bare et par korte putts. Det er altid svært at komme ind-og-i, når man misser green, og så lavede jeg to tidlige bogeys. Jeg forblev tålmodig og fortsatte med at følge planen.

- Det føltes som om, jeg lavede mange birdies. Fordi banen er så svær, føltes det som en masse birdies, sagde den førende spiller efter runden.

Jutanugarn har allerede vundet tre turneringer i 2018 og er allerede blevet kåret til Player of the Year på LPGA, men der kan være mere succes på vej til spilleren fra Thailand, der har 10 titler i karrieren på LPGA.

For anden dag i træk havde Nicole Broch Larsen det svært. Trods to birdies løb scoren op i 77 slag, og det bragte totalen til +9. Der er intet cut i turneringen, så feltets eneste dansker har to runder til at forbedre en foreløbig 62. plads.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer