Velkommen på forsiden, Benjamin | Golf.dk
Dansk Golf er kommet ind i det nye årti med nyt look og med et noget anderledes tilløb, end nogen havde forventet.

Foto: Emil Hornstrup

Velkommen på forsiden, Benjamin

06/04 - 2020 | Claus Rødgaard Thomsen

Dansk Golf 1 er klar fra trykken og ligger i postkasserne lige her op til påske. Det lyder så rettidigt og planlagt.

Sandheden er lidt en anden. Vi udkommer ganske vist til tiden, men vi havde planer om et noget tykkere magasin end det, der er på vej.

Forklaringen kender I selvfølgelig. Coronakrisen gjorde vores optakt til Masters irrelevant. Rejsestof forekommer også irrelevant lige nu, hvor vi alligevel ikke kan rejse. At bringe artikler om de fantastiske golfoplevelser, man kunne have i lande som Spanien eller USA, ville være på grænsen til det uforskammede, når vi ved, hvor alvorlig en krise, de lande og deres borgere er i lige nu. 

Men netop på grund af alt det, er vi særligt stolte over alligevel at kunne udkomme med 84 siders indhold af høj kvalitet til alle jer, der har glædet jer til golfsæsonen.

Kigger man vores gamle blade igennem, så ved man godt, at der skal noget særligt til for at komme på forsiden af Dansk Golf. Bjørn, Olesen, Kjeldsen og kompagni har selvfølgelig været det flere gange. Men andre når det aldrig, og derfor siger det også noget om Benjamin Pokes meritter, at han nu er på forsiden af Danmarks største golfmagasin. Hans eksplosive sejr på europatourens tourskole gør ham så rigeligt fortjent til det. Hans øvrige udvikling som golfspiller har dog været mere gradvis og vi tegner et billede af hans lange vej til toppen.

I Himmerland har Bobby the Pro også haft et langt forløb. Glæd dig til at møde en 40-års jubilar, der er alt andet end stillestående, selvom han blev hængende et sted, hvor han startede med at synes, at der lugtede af gylle.

Vi har også hjulpet dig med at pille danske tourspilleres statistikker fra hinanden, så du får et hidtil uset indblik i, hvordan danskerne har gjort sig på europatouren gennem tiderne.

Og så er årtiets første magasin en unik lejlighed til at se tilbage på, hvad vi vil huske 10’erne for, og hvad vi tror vil præge golfen i 20’erne. Ingen af vores eksperter havde forudset, at den første halvsæson ville blive lagt ned af virus. Men der er mange andre interessante fremtidsbud i bladet.

 

Dansk Golfs egen fremtid skulle have været en trykt udgave allerede igen i maj. Det har vi valgt at udskyde til juni. Der er, begrædeligvis, ikke megen aktivitet at dække lige nu, og vi kan ikke komme så tæt på vores kilder, som reportager og fotografering af den kvalitet, vi insisterer på, kræver.

 

Indtil da, håber vi at I vil nyde årets første blad.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer