Velgørenhedsgolf nu også i efteråret | Golf.dk
Efter selve golfturneringen er der god musik på menuen.

Foto: golfrock.dk

Velgørenhedsgolf nu også i efteråret

05/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Vi bragte for nyligt en pressemeddelelelse om Golfrock, hvor vi skrev, at arrangementet var udvidet med en turnering på Royal Golf Club. Vi er dog siden blevet gjort opmærksom på, at denne del af Golfrock ikke bliver til noget. Vi beklager eventuel forvirring.

GolfRock afholdes altid dagen efter Kr. himmelfart i Helsingør, dette års støtteturnering er udsolgt.

GolfRock har en vision om at give noget tilbage til BørneCancerFonden, som er en meget lille organisation, der gør et enestående arbejde for kræftramte børn og deres familier. Samtidig er det en organisation, der kun bruger et minimum på administration, så bidraget GolfRock hvert år kæmper hårdt for at opnå, kommer virkelig ud hvor der er brug for det. De har siden 2012 været i stand til at aflevere ca. 3 millioner kr. til Børnecancerfonden. 

Arrangementet eller støtteturneringen har det formål, at virksomheder eller privatpersoner med passion for golf køber et hold (kr. 7900 som går til BørneCancerFonden). Virksomheder der ønsker at sponsorerer eventet kan give enten pengepræmier eller gaver til spillerne/golfholdene. Igennem de sidste år har der bl.a. været præmier til den bedste spiller, det bedste hold, længste drive, nærmest pinden, dårligste hold, og andre sjove præmier.

I år er der 27 hold til Gunstart den 31. maj i Helsingør Golfklub. GolfRock har også en koncert på programmet efter selve turneringen er slut, hvor der ligeledes er forskellige tiltag som bidrager til den samlede indsamling.

Tidligere år har der været mere eller mindre kendte golfspillere med til GolfRock på forskellige hold. Mads Vibe, Anders Hansen, Peter Schmeichel, John Faxe, Thomas Stuhr. Da arrangementet år efter år er en succes (og ventelisten bliver længere og længere), er det dermed også GolfRocks ønske at udvide konceptet til andre golfklubber med ildsjæle der både elsker at spille golf, og vil støtte BørneCancerFonden. I år har de også udvidet med en efterårsrunde den 20. sep. 2019 hvor det stadig er et ønske, at få flere klubber med på vognen og der er stadig plads til flere hold i Helsingør. http://golfrock.dk/golf-helsingor-20-september/

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer