Vejen Golfklub ansætter golfmanager | Golf.dk

Foto: Vejen Golfklub

Vejen Golfklub ansætter golfmanager

13/02 - 2020 | Pressemeddelelse

- Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Torben Kastbjerg, som golfmanager i en nyoprettet fuldtidsstilling, skriver Harald Kjærgaard som er formand i Vejen Golfklub til golf.dk

Bestyrelsens bevæggrunde for den nye stilling er en styrkelse af ambitionerne om udvikling af Vejen Golfklub, herunder et øget fokus på synliggørelse af klubben også ift. sponsorer, rekruttering af nye golfspillere og naturligvis tiltag for fastholdelse af medlemmer og det gode klubmiljø.

- Vi kender allerede Torben, da han har været vores meget vellidte og kompetente Pro-træner i de to foregående år. Han har i denne periode i høj grad medvirket til en positiv udvikling i træningskulturen, fortsætter Harald Kjærgaard.

Torben Kastbjerg er PGA uddannet hos Kenneth Hansen Golf, og har sideløbende hermed taget uddannelse i AU oplevelsesøkonomi. Kombinationen af disse to uddannelser sammenholdt med hans ”drive” er en solid basis for jobbet som golfmanager.

Torben Kastbjerg har selv store forventninger til de nye udfordringer og det fortsatte gode samarbejde med Vejen Golfklubs medlemmer, som ser frem til at fortsætte samarbejdet med Torben, der med sit store engagement og sin passion for golfen vil gøre en forskel for Vejen Golfklub.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer