Vanen tro åbner Broch Larsen i par | Golf.dk
For tredje uge i træk lagde Nicole Broch Larsen ud med en runde i par. De to foregående uger førte det til top-20 placeringer.

Foto: Getty Images

Vanen tro åbner Broch Larsen i par

31/10 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Med en 20. plads og en 16. plads i de to første asiatiske LPGA Tour-turneringer har Nicole Broch Larsen grund til at være godt tilfreds med spillet. De seneste uger har den 26-årige fra Hillerød dog stået i skyggen af den anden danske profil, Nanna Koerstz Madsen, som har været storspillende.

Nu er turen kommet til Taiwan Swinging Skirts LPGA, og der var det Broch Larsen, som kom bedst fra start af de to danske olympiske atleter.

Med fire birdies og fire bogeys blev det til en runde i par torsdag. Det er tredje turnering i træk, at Broch Larsen er i par efter første runde, og denne gang svarer det til en delt 29. plads blandt de 81 deltagere. Broch Larsen har tre slag op til top-10 og seks slag hele vejen til toppen af stillingen.

Det er et år siden, Nelly Korda vandt sin første turnering på LPGA, og den forsvarende mester åbnede sit titelforsvar med en kanonrunde. Hun holede udefra for eagle på 15. hul, og det var blot et af en række højdepunkter på Miramar Golf Country Club.

Den yngste af søstrene Korda producerede syv birdies, og det blev også til tre bogeys løbet af de første 18 huller. Samlet gav det seks under par og en delt førsteplads.

Mi Jung Hur nåede til samme score, men måden var en hel del mere klinisk. Sydkoreaneren lavede seks birdies og 12 pars. De to førende er et slag foran Minjee Lee på tredjepladsen.

Det var Mi Jung Hur, som løb med sejren, da Koerstz Madsen for få uger siden hentede karrierens største resultat med andenpladsen i Indy Women in Tech Championship. Mulighederne for at få revanche denne uge ser ikke for gode ud, for efter torsdagens spil har Smørum-spilleren ni slag til toppen. 

Koerstz Madsen nåede til +5, inden der kom styr over spillet. Med to birdies på de sidste otte huller fik hun reduceret skaden til 75 slag, +3, og det giver en delt 59. plads. Der er intet cut i turneringen, så den formstærke dansker har 54 huller til at spille sig op gennem stillingen og bevise, at det blot var en enlig skidt dag på banen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer