Valgkamp: "Golf er for alle!" | Golf.dk

Valgkamp: "Golf er for alle!"

04/06 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

Måske så du med i søndags. Der var dømt duel på DR1 mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen - og Kåre Quist som vært. 

Pludselig bliver golf hevet ind i debatten om nedslidning, tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet og pension. 

- Hvor rask og rørig må man være? Er det i orden at spille golf på din ordning? Sådan blev Mette Frederiksen spurgt til hendes oplæg. 

Dansk Golf Unions formand, Lars Broch Christensen, svarer i en kort video ovenfor på debatten med et smil på læben. Han ønsker alle et godt valg, og understreger golf er for alle, uanset om du stemmer rød eller blå blok.

Se videoen ovenfor.   

User Comments:

  • Golf

    05/06 - 2019 | Henry Poulsen

    Det er utroligt hvad der kommer ind i valgdebatten. Skal man fra offentligt side nu til at bestemme hvad man må foretage sig når man af en eller anden grund er på pension. Jeg er 88 år og startede som 80 årigt. Jeg tillægger golfen som grund til at mit helbred er så god som den er og forventer at spille når jeg er 90. Golf kan spilles på så mange måde og på hvad man nu engang magter, samtidig giver det en masse venner hvor vi hygger os med hinanden når spillet er slut og har det rigtig rart.Man får sig rørt og god kontakt i stedet for at sidde hjemme og måske har ondt af sig selv. Hilsen Henry

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer