Værten Garcia brager afsted i forkortet turnering | Golf.dk
Sergio Garcia har chance for et hattrick ved Andalucía Valderrama Masters med sejre i de to seneste turneringer i 2017 og 2011

Foto: Getty Images

Værten Garcia brager afsted i forkortet turnering

20/10 - 2018 | Martin Rahbech

Der var tre kortere pauser ved Andalucía Valderrama Masters lørdag, og med mere regn og muligvis torden i vejrudsigten søndag, så er det blevet besluttet at korte turneringen ned til 54 huller, og man holder muligheden åben for at afgøre det mandag.

Med i finalen er alle seks startende danskere, men ingen klarede er med i top 20.

Sergio Garcia er vært for turneringen gennem Sergio Garcia Foundation , og han er klar til en hovedrolle. Han spillede sin anden runde i en bogeyfri 64’er og med en total i -10 er han i spidsen med fire slag ned til Ashley Chesters, der førte turneringen efter første runde i 64 slag. Anden runde startede og sluttede han lørdag i 60 slag, så han har en total i -6 på andenpladsen.

- Selvfølgelig ville vi have elsket, at turneringen ville blive på 72 huller. Men vi kan desværre ikke kontrollere vejret, og det har været hårdt for os i denne uge. Vi prøvede at tage den bedst mulige beslutning, og vi må spille hårdt i morgen, sagde Sergio Garcia.

Men under de hårde vilkår præsterede han altså på et virkeligt højt niveau. 

- Du forventer ikke, at du skal gå med sådan en score på denne bane. Jeg kan se fire eller fem under, hvis du spiller godt. Det var bare en af de dage, hvor jeg slog bolden virkelig, virkelig godt, sagde Sergio Garcia efter sin dag med syv under,

Der var seks danskere til start, og de er alle med på tredje runde.

Lasse Jensen er på 25. pladsen I +1, Thomas Bjørn er på 39. pladsen i +2, Frederik Dreier, Anders Hansen og Søren Kjeldsen er på 49, pladsen i +3, og Jeff Winther er på 63. pladsen i +4. 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer