Uventet landsholdsplads og nye mål blev klaret | Golf.dk
August Thor Høst har vundet i fire lande udenfor Danmark, og nu ser han frem til nye udfordringer med DGU om medspillere

Uventet landsholdsplads og nye mål blev klaret

07/08 - 2018 | Martin Rahbech

Det har været en vild og usædvanlig sommer for 17-årige August Thor Høst fra Odense Eventyr.

Han har tidligere ikke haft de store ambitioner om landsholdet, men alligevel var han med i EM-truppen, der kæmpede for medaljer på Golf Resort Kaskáda i Tjekkiet.

- Jeg fik skrevet lidt frem og tilbage med landstræner Martin Kold. Han spurgte om vi ikke skulle mødes i Silkeborg-Ry Golfklub for at spille lidt golf og snakke. Vi snakkede meget om EM og landshold generelt. Jeg blev så spurgt, om jeg ville være en del af EM, og selvfølgelig ville jeg det. Det var en pissefed oplevelse ved EM. Jeg blev imponeret over, hvor seriøst det blev taget, og der var rigtig meget, jeg kunne tage til mig i forhold til min egen karriere, siger August Thor Høst til Golf.dk

Det blev så ikke forløst med medaljer, men en slutplacering som nummer otte. Det var nok sidste landsholdserfaring i denne omgang for den unge fynbo.

Han runder 18 år i 2019, så niveauet og konkurrencen hos kollegerne i herregolf er jo større.

Hjemme i sin individuelle amatørkarriere leverede August Thor Høst varen, da han blev bedste amatør ved Made in Denmark Qualifier.
Det blev til en delt syvendeplads. Der blev ikke til en plads ved Made in Denmark, men det var heller ikke målet.

- Det er vigtigt for mig ikke at sætte urealistiske mål. Men jeg klarede jo cuttet, og så satte jeg mig et mål om at blive bedste amatør. Det klarede jeg så, og det er jeg rigtig glad for. Jeg spillede rigtig godt, og det var bare et rigtig godt felt. Niveauet på Ecco Tour er altid højt, så jeg lærer rigtig meget der, siger August Thor Høst.

Han tager nu en lille tiltrængt pause og fravælger DM Slagspil i Svendborg.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer