Utilfreds Bjerregaard banker på til top-25 | Golf.dk
Lucas Bjerregaard mente ikke selv, han havde meget at smile af fredag, men han ligger kun fem slag fra 2. pladsen ved PGA Championship.

Foto: Getty Images

Utilfreds Bjerregaard banker på til top-25

18/05 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Det kan godt være, at Lucas Bjerregaard spiller sit første PGA Championship i denne uge. Men nordjyden gebærder sig som en veteran med læderhals og krigsskader.

I sidste måned sluttede han på en delt 21. plads i sin første Masters nogensinde. Nu ligger han til at gøre det tilsvarende godt i sin PGA Championship-debut. Han ligger lige nu på en delt 26. plads, hvor stort set alle spillere har spillet færdig for dagen.

Tre birdies og to bogeys på Bethpage Black er en ganske glimrende runde (i 69 slag), hvis man da ikke lige hedder Brooks Koepka og ser stort på, hvad der burde kunne lade sig gøre.

Men Lucas Bjerregaard var slet ikke tilfreds selv.

- Jeg er egentlig meget godt tilfreds med, hvor jeg ligger. Men jeg driver den endnu dårligere end i går. Min fade er blevet til en slice, men jeg får scramblet rigtig godt på de første ni, sagde Lucas Bjerregaard til Viasat Golf efter sin runde.

Den 27-årige dansker ramte i dag 9 ud af 14 fairways, og han ramte 11 af 18 greens i regulation. På sine første ni huller lavede han ni pars, hvorefter der kom pletter af flere farver på scorekortet på de sidste ni (Bjerregaard startede sin runde på hul 10). Danskeren er 12 slag efter Brooks Koepka, men blot 5 slag fra Adam Scott og Jordan Spieth på 2. pladsen.

- Jeg er i en ok position nu. Hvis jeg kan finde mit spil, så ville det være rart. Det er ikke scoren, jeg er utilfreds med. Jeg synes bare ikke, jeg giver mig selv de chancer, jeg skal have, sagde han.

Bjerregaard 21. plads ved The Masters var hans bedste resultat ved en major nogensinde, og han er lige nu bedste dansker på verdensranglisten, hvor han er nummer 44.

Thorbjørn Olesen var ude tidligere på dagen fredag og klarede cuttet uden de store problemer.

 

Link til stillingen

 

User Comments:

  • Thorbjørn i bold med McIlroy

    18/05 - 2019 | Erling Torben Mørk

    Ser ud til, at Thorbjørn Olesen skal i bold med Rory McIlroy på moving day. En interessant bold med to af de sejrende europæiske Ryder Cup-spillere. Det burde vække interesse også i USA, og forhåbentlig får vi så også lidt TV-billeder af Thorbjørn.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk