Uspillelig bold | Golf.dk

Uspillelig bold

11/01 - 2019 | Andreas Hartø

Din bold er uspillelig. Hvad gør du? Det kommer Henrik Knudsen med svaret på her

User Comments:

  • Tvært imod

    20/01 - 2019 | Niels Pein

    Nu fandt han jo bolden, og dermed ville en eventuel provisorisk være ude af spil (regel 18-3c(3) første punkt). Så i dette tilfælde ville det have været spild af tid at spille en provisorisk. Til gengæld spilder han tiden (dog kun en lille smule) ved at markere bolden. Det er ikke et krav, og særligt når han nu ender med at gå tilbage (bruge regel 19-2a), så er markeringen helt unødvendig.

  • Uspillelig bold

    15/01 - 2019 | Poul Larsen

    Hvorfor slog du ikke en provisorisk bold nu du viste det var et dårligt slag? Så havde du sparet din og dine medspillers tid....

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer