Unge løver fører an i Las Vegas | Golf.dk
Bryson DeChambeau har planer om at putte med flaget i fra årsskiftet.

Foto: Getty Images

Unge løver fører an i Las Vegas

04/11 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Tiden mellem Tour Championship eller Ryder Cup og januar plejede i USA at blive omtalt som “silly season”. Det er der ikke noget tilbage af, og selvom årets sene turneringer ikke er blandt de mest interessante, så gør en flok fremadstormende, unge spillere deres for, at lokke seere til finalerunden ved Schriners Hoospitals for Children Open.

Sidste uge vinder, Cameron Champ, har chancer for at vinde to i træk. Manden med de lange drives brugte 66 slag lørdag for at rykke frem til sjettepladsen på TPC Summerlin. 338 yards slog han bolden under tredje runde – lidt kort for hans standard. Champ er 13 under par og tre slag fra førstepladsen.

Den indtager Peter Uihlein fortsat, men lørdag blev han gjort selskab i toppen af Bryson Dechambeau. Uihlein (68 slag, tre under par) har aldrig vundet på PGA Touren. DeChambeau (65) har ikke vundet en turnering i hele to måneder. 

DeChambeau kan vinde sin femte titel på PGA Touren, hvis han kan tage spillet fra lørdagens sidste seks huller med til søndag. Fire birdies blev det til i det stræk.

Patrick Cantlay er også med fremme i -14, men selvom spillerne i 20'erne dominerer leaderboardet, så var 38-årige Lucas Glover dagens mand på tredje runde. 61 slag skulle han blot bruge, 10 under par, og med den rykkede han frem til tredjepladsen i -15.

Uihlein glæder sig til kampen. Der er 10 spillere inden for fire slag, og nogen vil uden tvivl sætte et stærk angreb ind.

- I morgen bliver spændende. Afhængig af vejret kan det blive svært, hvis det blæser. Hvis ikke, så kan man gå til angreb. Så bliver det en kamp om birdies, sagde han til PGA Touren.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer