Uihlein vil af med dovenskaben | Golf.dk
Peter Uihlein spiller for succes i Las Vegas, og nu er han en runde tættere på sin første triumf på PGA Tour

Foto: Getty Images

Uihlein vil af med dovenskaben

02/11 - 2018 | Martin Rahbech

PGA Tour er tilbage i Las Vegas. Shriners Hospitals for Children Open spilles med et meget stærkt felt på TPC Summerlin.

Et kig på stillingen viser, at Peter Uihlein har taget førstepladsen i -8. Han startede på 10. hul, og han satte fart på med fire birdies fra 1. til 4. hul. Samlet blev det til ni birdies og en enkelt bogey, og det viser et ændring i forhold til de første turneringer. 

- Jeg var virkelig dårlig de første par turneringer i år. Jeg var blevet virkelig doven og selvtilfreds. Mentalt var jeg ikke skarp nok og gjorde ikke, hvad jeg skulle være for at kunne konkurrere her, sagde Peter Uihlein til pgatour efter runden.

Peter Uihlein har haft mulighed for at spille på to heste i 2018, for han har en kategori på både PGA Tour og European Tour. Status er, at han på europatouren har en fin kategori efter en 18. plads på Race to Dubai i 2017. 

Men det har været PGA Tour, som har været hans fokus i 2018, og hans karrierhe mangler en sejr på PGA Tour.

Han har vundet Madeira Islands Open i 2013, og den turnering tæller både på Challenge Tour og European Tour. Han har vundet på Web.com Tour i 2017, men PGA Touren har den 29-årige amerikaner ikke vundet på. Endnu.

Sejre på PGA Tour har Jordan Spieth leveret masser af.  Han har vundet tre majors og derudover syv turneringer på PGA Tour,

Men 25-årige Spieth er inde i en lidt tungere periode.

Han har ikke vundet i 2018, og han droslet ned på verdensranglistens 13. plads.

Så denne sæson starter med noget nyt. Han har ikke været i aktion i en efterårsturnering siden 2015, men har også haft fine muligheder for et langt tilløb, da han ikke kvalificerede sig til de afgørende turneringer på FedEx Cup slutspillet.

Men nu er en ny sæson i gang, og der er tegn på gevinst i Las Vegas. Han er i -5 på femtepladsen med tre slag til Uihlein. Han startede i en tidlig bold torsdag og udnyttede rolige forhold uden meget vind. 

- Vi havde virkelig rigtig gode betingelser i morges. Så vi var nok heldige med lodtrækningen, men det er altid rart at have lidt held i Vegas, ikke?, sagde en positiv Jordan Spieth efter runden ifølge Pga Tour.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer