Udbrydergruppe lægger afstand til feltet | Golf.dk
Jason Dufner er nummer 230 på verdensranglisten og i spidsen for Wells Fargo Championship.

Foto: Getty Images

Udbrydergruppe lægger afstand til feltet

04/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Majorvinderen Jason Dufner har ikke en eneste top-20 placering de seneste 50 uger, og han er ikke blevet bedre placeret end nummer 63 på denne side af nytår, så det kom som noget af en overraskelse, da den 42-årige amerikaner fredag blev brandvarm på Quail Hollow i South Carolina.

Dufner spillede sig til tops i stillingen med en runde i 63 slag, der talte syv birdies, en eagle og en enkelt bogey. I -11 fører han med et enkelt slag ned til Max Homa og Joel Dahmen. 

Ligesom Dufner var Homa banen rundt i 63 slag, mens Dahmens 66'er resulterede i et fald fra førstepladsen.

Ikke så stort som Rory McIlroys. Nordireren var delt nummer ét efter første runde, og selvom han fredag var under par, blev han kørt agterud. Den dobbelte vinder af turneringen var fire under par efter 16 huller, men så brugte han fem slag fra 50 meter for en doublebogey på banens ottende hul og fulgte op med en bogey på niende.

- Det er et finurligt spil. I går stod jeg her og talte om, at jeg fik mest muligt ud af runden, og i dag var det helt modsat. Jeg fik lavet en 66'er om til en 70'er, sagde han ifølge Golf Channel.

70, -1, fik McIlroys total til -6, og han går ind til weekenden på fjerdepladsen med fem slag op til Dufner, fire til spillerne på andenpladsen.

McIlroy er i samme score som Patrick Reed, mens verdens nummer to, Justin Rose, deler sjettepladsen i -5 med blandt andre Jason Day.

Rickie Fowler og Henrik Stenson er blandt spillerne på 28. pladsen i -1, mens det blev til et tidligt exit for Phil Mickelson. Den 48-årige amerikaner brugte 76 slag fredag, og i +5 sluttede han fire slag fra cuttet.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer