Tyskerne dominerer aftengolf i Dubai | Golf.dk
Det nye format med aftegolf på Ladies European Tour har resulteret i nogle usædvanligt flotte fotos. Her er det svenske Cajsa Persson under anden runde.

Foto: LET

Tyskerne dominerer aftengolf i Dubai

02/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Irlands Leona Maguire brugte 11 slag mere på anden runde af Omega Dubai Moonlight Classic end den 64'er, der bragte hende alene i front onsdag.

Kun otte af de 56 professionelle deltagere havde en højere score på anden runde end den tidligere nummer ét på amatørernes verdensrangliste.

Mens Maguire faldt tilbage til -5, stormede tyskerne frem i flok. Både Olivia Cowan og Karolin Lampert brugte 70 slag og indtager tredjepladsen og fjerdepladsen i henholdsvis -8 og -6. 

Helt i front i -9 finder man rookien Esther Henseleit, men sidste uges vinder, spanske Nuria Iturrios, er nået til samme score og truer med at spolere den tyske fest i toppen.

Den er Emily Pedersen ikke inviteret til, eller også har hun meldt afbud. For anden dag i træk blev det til en runde i 74 slag, og med en total i +4 er den eneste danske deltager på 42. pladsen.

- Udsigten har været langt pænere end mit golfspil indtil videre denne uge, skrev hun på Facebook efter dagens runde, der talte en doublebogey, fire bogeys og fire birdies. 

Link til stillingen  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer